Fotod: sellised on viis kõige kallimat maja Eesti kinnisvaraturul

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Millises neist sina kõige parema meelega elaksid?

5. Haruldane häärber vanalinnas

See seitsmetoaline maja on 328-ruutmeetrine ja säilitanud oma keskaegse miljöö. Hoone on täielikult renoveeritud ning väga hoolikalt ja ajastutruult sisustatud. Lisaks magamistubadele asub majas avatud köök, pööning, garderoob, kelder ja suur terrass.

Maja on müügis 2 500 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Häärber vanalinnas
Häärber vanalinnas Foto: www.kv.ee

4. Mereäärne villa Meremõisas

Seitsmetoaline maja on ehitatud 2008. aastal ja asub 5346-ruutmeetrisel krundil. Villa kõik toad on sisustatud kvaliteetse mööbliga. Lisaks avaneb igast toast imeline vaade merele. Majas on olemas suured garderoobid, garaaž ning saunade ja mullivannidega spaa.

Maja on müügis 2 990 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT!

Foto: www.kv.ee

3. Keskaegne maja Rüütli tänaval

Vanalinnas paiknev maja on kahekorruseline ja ehitatud aastal 1431. Oma vanusest hoolimata on hoone imeheas seisukorras ja hõlmab endas kahte korteriomandit, garaaži ja eraldi keldrikorrust. 

Maja on müügis 2 999 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Maja vanalinnas
Maja vanalinnas Foto: www.kv.ee

2. Nüüdisaegne mõis Lohusalus

See Lohusalus paiknev mõis meenutab pigem mõnda välismaa villat kui tavalist Eesti männimetsade vahel paiknevat kodu. Nüüdisaegne mõis asub Lohusalus vaid 200 meetri kaugusel merest. Mõis paikneb hektarisuurusel krundil ja hõlmab endas suurt peamaja, külalistemaja ja abihooneid. Mõisamaja on ehitatud 2012. aastal ja selle viimistlusel on kasutatud vaid kvaliteetseid materjale. Majas on kõrged laed ja luksuslikult avarad toad.

Maja on müügis 3 000 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Foto: www.kv.ee

1. Lossitaoline kodu Pirital

Kõige kallimalt on kinnisvaraportaalis müügil see kaheteistkümne toaga villa, millest vaid 200 meetri kaugusel asub Pirita rand. Majas on neli magamistuba, suur köök, kelder ja garaaž. Samuti on maja kõrval eraldi abihoone ja suure terrassiga bassein. Lisaks on kinnistu turvatud aiaga ümbritsetud ja kogu majas on olemas videovalve.

Maja on müügis 3 300 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Foto: www.kv.ee
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles