Vaata, millised uusarendused lähitulevikus Tallinna kerkivad

Eva-Lotta Kivi
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodulahe
Kodulahe Foto: Arco Vara

Iga nädal annab vähemalt üks kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte teada mõnest uusarendusest. Pea kõik neist on vähemalt kirjelduste järgi tõeliselt moodsad, energiasäästlikud ja lummavate vaadetega. Sellepärast on üsna keeruline otsustada, mida võtta või jätta. 

Endover Kinnisvaral on juba ehituses olevatest projektidest varsti valmimas kaks arendust: Harku järve vahetus läheduses asuv suure õuealaga kortermaja Aurora Park ja Lasnamäel vanasse Mereakadeemia tondilossi rajatud Vega kortermaja. Viimase juures on suurt rõhku pandud vaba aja veetmise võimalustele: majaelanikud võivad kasutada tasuta peoruume, jõusaali, sauna, laste mängutuba, avarat terrassi jne.

Lasnamäele kerkib uusarendusi aga teisteltki tegijatelt – Hausers Grupp OÜ juhatuse esimehe Madis Mägi sõnul tuleb nendelt Linnamäe elurajoonis müüki näiteks kaks tornelamut. «Kokku plaanime järgmise kaheteistkümne kuu jooksul turule tuua suurusjärgus 150–200 uut korterit,» prognoosis Mägi. Uusarendused valmivad nii Nõmmele, kesklinna, Lasnamäele kui ka Peetri alevikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles