Fotod: viis eriti mõnusat mereäärset Eesti suvilat (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kv.ee

Mis võiks olla mõnusam kui hubane suvila otse mere ääres? Siin on viis sellist kinnistut, mis parasjagu uut omanikku otsivad.

Hubane palkmaja Saaremaal

Foto: www.kv.ee

Suvilakompleks asub Küdema lahe kaldal ning hõlmab lisaks ehitistele endas umbes 50 meetrit oma rannajoont. Kompleks koosneb kolmest rookatusega ehitisest: suvemajast, külalistemajast ja lehtlast. Lisaks asub suvemaja merepoolses osas avar terrass ja paekividest laotud grillimisplats. Rannaveerel paikneb veel ka paekividest laotud välikompleks, kust avaneb lummav vaade lahele. Suvila on merele nii lähedal, et auto asemel võib kohale minna hoopis oma jahi või kaatriga. 

Foto: www.kv.ee

Armas suvekodu Pärnumaal

Suvekodu Pärnumaal
Suvekodu Pärnumaal Foto: www.kv.ee

Kuigi väljast näeb maja välja üpris pisike, peitub selles tegelikult lausa kaheksa magamistuba. Suvila asub privaatses asukohas, naabritest kaugel. Linnast on krundini aga 25 kilomeetrit. Lisaks majale asub krundil veel ka kahekorruseline saunamaja ja tiik. Kui oma tiigis aga ujuda ei kõlba, asub suvilast jalutuskäigu kaugusel asub liivane rannajoon.

Suvekodu Pärnumaal
Suvekodu Pärnumaal Foto: www.kv.ee

Omapärane puitmaja Virtsus

Maja Virtsus
Maja Virtsus Foto: www.kv.ee

Pisike puitmaja on ehitatud 1975. aastal ja on 130 ruutmeetri suurune. Suvilas on neli tuba, suur kelder saunaga ja hekiga ümbritsetud puuviljaaed. Privaatse ja puhta mererannani on maja juurest vaid 300 meetrit. Lisaks pole suvilast kaugel ka hea seenemets.

Merevaatega maja Hanilas

Maja Hanilas
Maja Hanilas Foto: www.kv.ee

Omanäoline maakivist maja on suure krundiga. Üle 130-ruutmeetrises hoones on neli tuba, millest kolm on magamistoad. Lisaks on veel majas oma puuküttega saun.

Täielikult renoveeritud suvekodus on olemas isegi oma päikesepaneelid ja tuulegeneraator, mis varustavad maja elektriga. Maja ülemise korruse rõdult avaneb imeline merevaade. Mereni on kinnistust vaid kolmsada meetrit.

Maja Hanilas
Maja Hanilas Foto: www.kv.ee

Pisike suvila Randveres

Suvila Randveres
Suvila Randveres Foto: www.kv.ee

Ühe suure toaga suvila asub Randveres ja vaid 260 meetrit merest. Maja ruumis paikneb avatud köök, kaminaga elutuba ja katusealla ehitatud magalast. Lisaks on olemas ka garaaž, panipaik, duširuum, tualettruum ja saun. Tagahoovis on veel kasvuhoone, mille kõrval oma tiik, suured kuused ja viljapuud.

Suvila Randveres
Suvila Randveres Foto: www.kv.ee

Millise neist valiksid sina? 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles