Fotod: täpselt 61 aastat tagasi abiellusid selles majas Marilyn Monroe ja Arthur Miller

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Susan Stillman / Trulia

1956. aasta 29. juulil abiellusid selles majas tuntud näitlejanna Marilyn Monroe ja näidendikirjanik Arthur Miller. Täpselt 61 aastat hiljem on aga maja müüki pandud.

Kui aastaid tagasi kuulus maja Arthur Milleri esindajale Kay Brownile, siis nüüd ootab siiani heas seisukorras kodu endale 1,7 miljoni dollari ehk 1,45 euro eest uut omanikku.  

Foto: Susan Stillman / Trulia

Majas on neli magamistuba ja lausa viis vannituba, vahendab Architectural Digest. Kodu põrandad on tugevast puidust, tubadesse avaneb palju naturaalselt valgust ja maast laeni ulatuvatest akendest avanevad imelised vaated kaunilt haljastatud koduõuele. 

Foto: Susan Stillman / Trulia
Foto: Susan Stillman / Trulia
Foto: Susan Stillman / Trulia

Aed, kus Monroe ja Miller 25 inimesega pulma pidasid, hõlmab endas basseiniga terrassi ja veel ühte väiksemat külalistemaja. Lisaks on krunt ümbritsetud kõrgete puudega, mis lõid paarile abielu pidamiseks ideaalsed tingimused. 

Monroe ja Milleri pulm
Monroe ja Milleri pulm Foto: Macfadden Publications / Vikipeedia
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles