Isepuhastuv tualetipott: kas see on tõesti võimalik?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tualettruum.
Tualettruum. Foto: VidaPress

Erinevatest küsitlustest on selgunud, et oma kõigist kodutöödest vihkavad inimesed enim tualetipoti puhastamist. Aga kuidas oleks, kui pott selle töö sinu eest ära teeks?

Esialgu vaid Aasia luksushotellidesse mõeldud imevidinad on nüüd tasapisi tavakasutajateni jõudmas ja tagasiside on väga hea, kirjutab veebiportaal Realtor.

Puhastusspetsialist Lauren Haynes ütleb, et tegemist on kahtlemata ühe sellise tehnikasaavutusega, mille võiksid endale muretseda kõik, kellel pole kodu põhjalikuks küürimiseks aega või kes lihtsalt ei soovi tualetipoti puhastamisega tegeleda. 

Kuid valida tuleb tema sõnul hoolikalt, sest nagu ikka, leidub ka turusolkijaid, kelle pottide kvaliteet mingit kriitikat ei kannata. Tahad endale isepuhastuvat potti soetada? Siis pead arvestama, et kõige odavamat isendit osta ei taha.

Eelarvetundlik huviline võiks vaadata näiteks American Standardi potti ActiClean, mis maksab umbes 400 eurot. See toimib nii, et iga veetõmbega voolab vesi potti väga tugeva survega, mis juba ise potti puhastab. Lisaks on võimalik kasutada kümneminutilist sügavpuhastusprogrammi. Kasutajad kiidavad.

Vähem hinnatundlikule huvilisele sobib kindlasti Toto Neorest 750H Dual Flush, mis maksab poes enam kui 10 000 eurot, kuid näiteks SIIT saab selle eraisiku käest enam kui poole soodsamalt. Pott on mõistagi kasutamata. Kasutajate tagasiside on äärmiselt positiivne ja pole ka midagi imestada, sest see hingehinda maksev pott sobib omadustelt ka suurimale bakterifoobikule. Poti sügavpuhastamiseks on mitmeid erinevaid programme.

Kas tahaksid isepuhastuvat  tualetipotti? Kui palju oleksid valmis selle eest maksma?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles