Kas tead, miks tuleks köögis kappe iga hinna eest vältida?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: VidaPress

Tüüpilises koduköögis on rida kitsaid kappe seinal ja rida sügavamaid selle all. Kasutamismugavust  pole ollagi. Kas tead, mida tuleks kappidele eelistada?

Ülemistel kappidel pole tegelikult häda midagi. Tegelikult võiks seal isegi kappe eelistada, sest teine variant – riiulid – on jube tolmumagnet. Pead olema väga hoolas koristaja, kui avatud riiulid oma koju sobima panna tahad.

Küll aga tuleks kapid unustada alumises rivis. Neid on kohutavalt ebamugav kasutada, sügavatest kappidest on võimatu midagi kätte saada ja neid on väga tüütu korras hoida. Nende asemel tuleks alumises rivis eelistada sahtleid, mis muudavad  elu võrratult mugavamaks. 

Millised on sahtlite peamised eelised?

Ligipääsetavus

Sahtlit lahti tõmmates on hetkega olemas täpne ülevaade kõigest, mis sahtlis sees. Kõik on väga kergesti ligipääsetav, midagi pole vaja kusagilt õngitseda.

Organiseeritus

Sahtlid ei lähe kaugeltki nii kergesti segamini kui köögikapid. 

Efektiivsus

Erinevalt kappidest saab sahtlites ära kasutada iga vaba ruutsentimeetri.

Stiilipuhtus

Kui otsustad ülakappidest ja -riiulitest loobuda, nagu praegu trendiks on, on alumises rivis kappide eelistamine sulaselge rumalus. See muudab elu väga tüütuks, kui kõike ainult kappides hoidma pead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles