Võimas värk: mees muudab naise äraolekul kodu tundmatuseni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darius ja tema naine.
Darius ja tema naine. Foto: cluelessfather.wordpress.com

Naise eemalviibimise ajal kodus ümberkorralduste tegemine tundub nagu väga halb idee, kuid see mees võttis riski. Ja tulemus on hämmastav!

Ameeriklase Dariuse jaoks polnud 2014. aasta just parimate killast: ta koondati, sai nahavähidiagnoosi ja kodusena ründas teda depressioon. Kuid et ise midagi ära teha, otsustas mees mitte koju konutama jääda. Ta hakkas tegelema puutööga, pani kõrvale raha ja ostis selle eest materjale ning kord, kui tema naine pisut pikemalt kodunt eemal viibis, valmistasid nad kahe tütrega naisele tohutu üllatuse, muutes nende koduaeda tundmatuseni.

Tagaaed enne.
Tagaaed enne. Foto: cluelessfather.wordpress.com

Varem depressiivne ja mahajäetud aiake sai mängumaja, millest lapsed nii kaua unistanud olid, katusega terrassi, kus tema naine saaks tegeleda oma armastatud vabaõhutreeningutega, mitmed peenrad, batuudi, kauni haljastuse ja palju muud. 

Foto: cluelessfather.wordpress.com
Foto: cluelessfather.wordpress.com
Foto: cluelessfather.wordpress.com

Tulemus on uskumatult ilus ja miski ei meenuta enam seda masendavat tagaaeda, mis seal enne oli. 

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles