Foto: klient avastas IKEA juhendist väga kummalise pildi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IKEA kauplus
IKEA kauplus Foto: Scanpix/ARND WIEGMANN/REUTERS

IKEA kasutusjuhenditega on kokku puutunud kõik, kes sealt vähegi mööblit soetanud. Kuigi need instruktsioonid on kummalised niismagi, leidis üks klient hiljuti eriti kummalise lisandiga juhendi. 

IKEA mööblit ei ole lihtne kokku panna ja naljakate mehikestega juhendid ei tee seda tööd sageli just lihtsamaks. Kui seal leidub aga etappe, mis kasutaja täiesti segadusse ajavad, tekib tahtmine lihtsalt alla anda, vahendab Popsugar.

Nii leidis üks Redditi kasutaja hiljuti kummuti kokkupanemise juhendist pildi, mis käskis tal osa pakendis olevatest kruvidest lihtsalt minema visata. 

FOTO:
FOTO: Foto: Reddit

Segaseks jääb, mis eesmärgiga need ülejäänud kruvid üldse pakendis kaasas olid, kui tootja meelest ongi nende ainus mõistlik kasutusviis nad prügikasti lennutada. 

Teised Redditi kasutajad pakuvad samas abivalmilt täiendusi IKEA instruktsioonidesse. Näiteks võiks ühe kasutaja arvates panna esimeseks etapiks kohe kirja, et pool pakendis leiduvast pahnast võib minema visata. 

Teine soovitab viimase etapina lisada nõuanne osta korralikku mööblit päris mööbli poest. Kolmas soovitab koguni oma tõekspidamised ja vaated elule ümber vaadata.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles