Enne ja pärast: vana kirikupingiga saab edukalt sisustada ka trendikat kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.hometalk.com

Kes oleks osanud arvata, et vanast ja kulunud kirikupingist võib luua ühe tõeliselt trendika sisustuselemendi?

Kui blogija Gina esikuremondiga alustas, otsustas ta, et sinna läheb vaja ühte pikka pinki. Tema õnneks pakuti lähedal paiknevas pühamus tasuta kirikupinke, millest ühe ta ka koju tõi.

Foto: www.hometalk.com

 Pink oli aga üsna nukras seisukorras ja vajas uuenduskuuri. Selleks eemaldas naine vana värvi spetsiaalse vahendiga ja lihvis puidu korralikult üle. Siis ei jäänudki üle muud, kui pink värviga üle võõbata ja läbipaistva lakiga katta.

Foto: www.hometalk.com

Seejärel lasi Gina pingil kuivada ja paigutas selle oma vastremonditud esikusse. «Kindlasti tasub sellistele pikkadele pinkidele lisada mõne dekoratiivse padja. Muidu ilmselt näeks pink siiski liiga kiriklik välja,» arvas naine.

Foto: www.hometalk.com

Tema sõnul oli projekt lihtsam, kui ta arvata oskas ja ta soovitab taaskasutust kõigile. «Vahel võivad ootamatud mööbliesemed saada just kõige põnevama lõpptulemuse,» arvas Gina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles