Neli mõjuvat põhjust, miks kinnisvara suvel osta tuleks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kuigi palju räägitakse sellest, et kinnisvara ostmiseks on parim aeg talvel, on tegelikult suvel hulk eeliseid, millest sageli juttu ei tehta.

1. Rohkem valikuvõimalust

Kuna inimesed eelistavad kolida suvel, panevad nad ka oma kinnisvara müüki just suvel, mis tähendab, et võrreldes muude aastaaegadega on turul palju rohkem pakkumisi ja valikuvõimalus suurem.

2. Rohkem kauplemisvõimalust

Kuna inimesed tahavad oma suvel müüki pandud kinnisvarast reeglina ka ruttu vabaneda, et kolimine teoks teha, on hinnad tihti üsna soodsad ja võimalikule ostjale tublisti kauplemisruumi jäetud.

3. Rohkem aega otsinguteks

Suvel, mil lapsed on koolist kodus ja vanematel puhkused, on rohkem aega kogu perega kinnisvara otsimas käia kui muudel aastaaegadel, mil kohustused rõhuvad. 

4. Rohkem naabreid

Suviste soojade ilmadega on naabrid märksa suurema tõenäosusega kodunt välja tulnud, mistõttu oma uue potentsiaalse kodu naabruses on sul suurem võimalus nendega tutvuda ja saada väärtuslikku infot sind huvitava kinnisvara kohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles