Fotod: viis väga odavat eramaja üle Eesti

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Sageli ollakse seisukohal, et majaomanikuks saamine nõuab tohutuid väljaminekuid. Kõik oleneb aga sellest, kui palju sa ise oled valmis vaeva nägema: siin on viis eramaja üle Eesti, mille saab kätte üsna soodsalt.

1. Majake Tuimõisa külas Torma vallas Jõgevamaal, 6900 eurot

Foto: KV.EE

4710 ruutmeetri suurusel krundil asub tilluke, 24-ruutmeetrine majake, mis ehitatud 2008. aastal. Soovi korral saab kinnistule kindlasti ehitada suurema kodu või laiendada vähehaaval olemasolevat.

2. Maja Palandõ külas Meremäe vallas Võrumaal, 7000 eurot

Foto: KV.EE

Heas korras korralike küttekehade ja kasutuskõlbliku kõrvalhoonega elumaja Meremäe vallas, mis üle Eesti tuntud kohaliku kultuurielu ja maaelu edendamise poolest.

3. Ruumikas maja Hirla külas Väike-Maarja vallas Lääne-Virumaal, 7000 eurot

Foto: KV.EE

1,5 hektari suurusel kinnistul asuv ligikaudu 150-ruutmeetrine maja mahutab mugavalt ka suurema pere. Maja vajab renoveerimist, kuid pole kindlasti mitte kõige hullemas seisus. Müüja on nõus kaaluma ka järelmaksuga müümise võimalust.

4. Pisike maja Kiviõlis, Ida-Virumaal, 9900 eurot

Foto: KV.EE

Kolmetoaline metsaveerel asuv maja vajab kapitaalremonti. Maja ümber laiuv 1143-ruutmeetri suurune aed on väga privaatne ja õdus.

5. Talumaja Tarva külas Koonga vallas Pärnumaal, 9900 eurot

Foto: KV.EE

4500-ruutmeetrise krundiga kinnistul asub talumaja, mis ei ole küll kõige värskemas seisus, aga pole samas ka kunagi tühjalt seisnud. Ühel pool asuvad naabrid, teisel pool algab mets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles