Fotod: tilluke maja, mille eest küsitakse absurdselt kõrget hinda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.today.com

Kinnisvaraturule jõuavad järjest absurdsemad pakkumised: pakutavad pinnad lähevad üha väiksemaks, hinnad seevastu üha kõrgemaks. Nii ka selle maja puhul.

Ameerika Ühendriikides asuv maja, mil pinda pisut üle 90 ruutmeetri – eramaja kohta pole see sugugi suur – maksab nimelt ligikaudu miljon eurot, kirjutab Today Home.

Tõsi, see on nii seest kui ka väljast põhjalikult renoveeritud, kuid hind on sellegipoolest märkimisväärne ja kindlasti mitte iseenesestmõistetav. Majas on üks magamis- ja üks vannituba. Maja juurde kuulub 600 ruutmeetrit aeda. 

Foto: www.today.com

Cameron ja Jessica, maja praegused omanikud, ütlevad, et ostjale võib tõesti tunduda, et maja on väga kallis, aga see olevat suhtumise küsimus: paar ise praegu majas ei ela, nad üürivad seda Airbnb kaudu välja ja küsivad öö eest 280 eurot. Kliente pidavalt olema rohkem kui ära majutada jõutakse.

Foto: www.today.com

Kinnisvaraspetsialistid on siiski seda meelt, et paar küsib maja eest liiga palju, seda hoolimata üsna edukast üüriärist. 

Kui võimalust oleks, kas kaaluksid sellisesse hoonesse miljoni euro investeerimist?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles