Fotod: viis rookatusega ja ajastutruud taluhoonet Saaremaal

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaliline kodu Muhumaal
Maaliline kodu Muhumaal Foto: www.kv.ee

Rookatustega taluhooned ei olnud moes vaid sajandeid tagasi. Näiteks on Saaremaal neid müügis veel päris mitmeid ja need pole sugugi odavamad kui mõned modernsed uusarendused.

Kolme hoonega Kotkapesa

Kotkapesa
Kotkapesa Foto: www.kv.ee

Päikesele avatud kinnistul asub kolm hoonet: terrassiga maja, saunaga külalistemaja ja kuur. Maja ja saun on valmistatud jämedatest käsititsi tahutud ümarpalkidest ja mõlemad hooned sobivad aastaringseks kasutamiseks. Aed on rohke haljastusega ja sealt pole puudu ei viljapuud, marjapõõsad ega seenemets.

Kodu on müügis 119 000 euroga. Vaata lähemalt KV.ee kuulutusest.

Mõnus merevaatega talukompleks

Merevaatega talukompleks
Merevaatega talukompleks Foto: www.kv.ee

Kõrkvere külas paikneb üks piltilus talukompleks, mis on merevaatega Muhu poole. Kinnistul paiknevad rehielamu, ait, saunamaja ja kuur, mis on ehitatud küll umbes sajand tagasi, kuid renoveeritud täielikult 2005. aastal.

Talukompleks on müügis 450 000 euroga. Vaata lähemalt KV.ee kuulutusest.

Maaliline talu Muhumaal

Maaliline talu Muhumaal
Maaliline talu Muhumaal Foto: www.kv.ee

Muhu vallas paikneb üks tõeliselt looduslähedane palkmaja, mis on ehitud värviliste maalide ja detailidega. Käsitsi tahutud ja kuivatatud palkidest ehitatud peamaja kõrval asub ka saunamaja, mis on elumajale sarnaselt kahekorruseline.

Kodu on müügis 155 000 euroga. Vaata lähemalt KV.ee kinnisvaraportaalist.

Hubane puidust talukompleks

Hubane puidust talukompleks
Hubane puidust talukompleks Foto: www.kv.ee

See 2003 aastal renoveeritud talukompleks sobib imehästi nii turismiteenuste pakkumiseks kui aastaringseks elamiseks või suvekoduks. Naturaalselt renoveeritud kompleksi kuuluvad peamaja, garaaž, aidamaja, soome ja vene saun ja neli aiamajakest.

Kinnistu on müügis 209 000 euroga. Vaata lähemalt  KV.ee kinnisvaraportaalist.

Taluhoone rahuarmastajale

Talukodu Kõinastul
Talukodu Kõinastul Foto: www.kv.ee

Eksklusiivse kohaga talukompleks on mõeldud tõelisele rahuarmastajale. Nimelt asub kinnistu Kõinastu laiul, kuhu pääseb vaid paadi või maasturiga läbi vee. Talumaja lähedal paikneb pikk merepiir, heinamaad, laialehine mets ja rand.

Kinnistu on müügis 305 000 euroga. Vaata lähemalt KV.ee kinnisvaraportaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles