Fotod: oksjonikeskkonnast saab soodsalt osta täiesti toimiva talu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: osta.ee

Lääne-Virumaal Muuga külas on oksjonile pandud ligi saja-aastane talukompleks, mis sobib suurepäraselt inimesele, kes tahaks tegeleda loomakasvatuse, põlluharimise ja kõige muu maaelu juurde kuuluvaga.

Kinnistul paikneb ca 90 aastat tagasi ehitatud, palkmaja, mille kogupind 188,4 ruutmeetrit.

See on rehetalu tüüpi eluhoone, mille otsas on endine rehealune. Majas on neli tuba, köök, veranda ja sahver. Sahvrisse saab oma käe järgi ehitada tualettruumi ja vannitoa. 

Foto: osta.ee

Toad on läbikäidavad, kuid on lihtne võimalus teha need ka eraldi sissekäiguga tubadeks. 

Maja juurde kuuluvad suured kõrvalhooned: ait-kuur, majandushoone (milles garaaž, loomapidamise ruumid, karjaköök, saun ja saunapealne kaminatuba), küün, kaevumaja, kasvuhoone ja veel mõned vähemtähtsad hooned. Hooned asetuvad nii, et tekib privaatne sisehoov. Sisehoov piiratud aiaga. Aias on saagirikkad õunapuud, marjapõõsad ja perenaise hoolt ootav lillepeenar. 

Foto: osta.ee

Müüdava kinnistu suurus 2,04 hektarit. Kinnistul on nii privaatsust lisav parkmets kui ka põllumajanduseks ja karjatamiseks sobivad maad. 

Rohkem infot leiab osta.ee leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles