Enne ja pärast: plekilisele lauale saab anda uue näo ühe ebatavalise moodusega

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laua liimimine
Laua liimimine Foto: www.pillarboxblue.com

Mööbli uuendamiseks kasutatakse tavaliselt uusi värvikihte või peitsimisvahendeid. Blogija Claire ja tema sõbranna otsustasid oma söögilauda uuendada hoopis tapeediga!

«Minu sõbranna söögilaud vajas hädasti uuenduskuuri. Tema poegadele meeldis hirmsasti laua taga värvidega mäkerdada ja lisaks oli laual veel üks triikraua jälg,» kirjutas blogija Claire. «Pidime välja mõtlema sellise lahenduse, mis jäljed täielikult kataks.»

Foto: www.pillarboxblue.com

«Kuna sõbranna soovis lauale erksavärvilist ja lõbusat välimust, otsustasime selle ära tapeetida,» selgitas naine.

Foto: www.pillarboxblue.com

Kui tapeet sai naistel välja valitud, tuli veenduda, et muster ilusasti jooksma hakkaks. «Meie lõikasime selleks kolm tapeeditükki, mis tavalise tapeediliimiga laua külge kleepisime. Ülejäägid lõikasime ära ning voltisime üle servade.»

Foto: www.pillarboxblue.com

 «Kuigi see tapeet oli pestav, katsime pinna siiski läbipaistva lakiga, et see igapäevase kasutamisega vähem kuluks,» kirjutas blogija.

Foto: www.pillarboxblue.com

Lõpptulemusega on väga rahul nii Claire kui tema sõbranna. «Arvan, et tulemus on päris ilus ja sobib minu sõbranna söögituppa valatult. Eriti hästi sobib see kokku tema seintel olevate maalidega. Kindlasti näeb laud palju parem välja, kui enne!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles