Fotod: viis linnupesa, mis on uhkemad kui paljud elumajad (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: The Ultimate Bird House / Caters News Agency

Kui soovid lindudele pakkuda eriti luksuslikku eluaset, siis vaata üle need viis uhket linnumaja!

1. Hoolikalt mööbeldatud pesa – eelmisel aastal tõi kodu- ja aiaspetsialist Clas Ohlson avalikkuse ette käsitsi valmistatud ja luksusliku linnumaja. Pesast ei ole puudu isegi avatud köök, jõusaal, trepp, muruplats ja bassein. Vaata rohkem pilte maja sisustusest SIIT.

Foto: The Ultimate Bird House / Caters News Agency

2.  Hubane bangalo – see linnumaja on ilmselt uhkem kui kõik teised eluasemed sinu tänaval. Maja on pärit Yard Envy veebipoest ning seda on võimalik soetada endale umbes 115 euroga.

Foto: Tootja foto / www.yardenvy.com

3. Võimas tornmaja - puidust minimaja on disaininud kanadalane John Looser ja see sisaldab lindudele mõeldud tunneleid ja basseine. Tema suurim linnumaja projekt on 103 toaga ja kaalub peaaegu 230 kilogrammi.

Foto: Tootja foto / www.extremebirdhouse.com

4. Lindude linn – need humoorikad linnumajad on valmistanud kaks kunstnikku: Jeff Canham ja Luke Bartels. Kahjuks olid need vaid ühekordsed näidised ning enam neid soetada pole võimalik.

Foto: fantastic-dl.blogspot.com

5. Kahekorruseline pesa – käsitsi valmistatud linnumaja on ehitatud puidust, vanast metallist ja samblast. Sellise maja saab osta 78 euro eest.

Foto: Tootja foto / southernprettys

Millise linnumaja soetaksid sina?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles