Sisekujundaja: madratsid sobivad imehästi ka põrandale

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Vanasti näitas põrandal olev madrats, et puudus võimalus osta uhke voodi. Tänapäeval on aga tegu hoopis uue sisustustrendiga ja voodiraam puudub ka paljudel jõukamatel isikutel.

Näiteks on sisekujundana Kelly Behun maganud juba aastaid põrandal paikneval madratsil ning soovitab seda teha ka teistel, vahendab Architectural Digest.  

Kuigi maadligi olev madrats võib muuta toa välimuse värskeks ja modernseks, ei asetata seda maha vaid toakujunduse pärast. «Maale lähemal olemine on juba emotsionaalsel tasandil kuidagi vabastavam,» mainis sisekujundaja. «Kui sulle meeldivad madalad diivanid, siis sa ilmselt naudiksid ka madalat voodit,» lisas ta.

Samas ei soovita sisekujundaja madratsit asetada otse põrandale. «Madratsi all tasub kasutada mõnd madalat platvormi. See aitab toestada ja laseb õhul madratsi all korralikult liikuda,» mainib Behun. 

Voodipesu soovitab naine hoida madalatel vooditel võimalikult neutraalsetes toonides ja lasta neil põrandale langeda nagu kardinad. «Mina eelistan kasutada näiteks linasest voodiriideid – need muudavad voodi eriti ligitõmbavaks,» lisas Behun.

A post shared by @wandering_zuri on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles