Video: vaata, miks otsustas filmitegijast naine kolida minimajja

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Filmitegijana töötanud Jenna otsustas partneriga elada minimalistlikumalt ning kolida oma kätega ehitatud minimajja. 

«Kuna me ei nautinud oma igapäevast tööd, otsustasime elukaaslasega ehitada omaenda ratastel minimaja, et sellega mööda maailma ringi rännata,» rääkis Jenna. «Hakkasime tegelema rohkem blogimise, ajakirjanduse ja fotograafiaga. Sellega teenisime reisimiseks vajaliku raha.»

Jenna minimajas tööd tegemas
Jenna minimajas tööd tegemas Foto: Kuvatõmmis videost

Jenna sõnul võttis minikodu ehitamine aega umbes aasta. «Pärast seda sõitsime ka aastakese mööda Ameerikat ringi. Läbisime selle ajaga tuhandeid kilomeetreid,» rääkis naine. 

Siis aga läksid Jenna ja ta partneri teed lahku ning naine otsustas maja pikemaks ajaks hoovi parkida. «Isegi kui ma enam majaga ringi ei reisi, säästan ma selles elades nii palju raha, et saan aastas vähemalt viit välisriiki külastada,» rääkis Jenna.

Foto: Kuvatõmmis videost

Kuna minimaja on ehitatud vaid taaskasutatud materjalidest ja puidust, on kodu interjöör väga maalähedane ja rustikaalne. 

Foto: Kuvatõmmis videost

Kodu on kahekorruseline. Alumisel korrusel paikneb köök, vannituba ning lahtikäiva diivani ja lauaga elutuba.

Foto: Kuvatõmmis videost

Ülemisele korrusele viiv trepp on ehitatud sahtlitest ja kappidest, milles hoiustab naine riideid, toiduaineid ja muid tarbeid.

Foto: Kuvatõmmis videost

Ülemisel korrusel on hubane voodi, millelt avaneb tihti katuseaknast lummav vaade tähistaevale.

Jenna kodu näeb üksikasjalikumalt videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles