Pilk peale: 5 magusa asukohaga üürimaja, kus pidada jaanipäeva

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Jaanipäevaks tasub võimalusel ikka kusagile linnast välja puhkama sõita. Kui maakodu pole, tulevad appi kinnisvaraportaali majade lühiajalise üüri kuulutused.

1. Käsmu, Lääne-Virumaa, 40 eurot päev

Foto: KV.EE

Käsmu kaptenikülas antakse juunis ja augustis üürile kahe- kuni kolmeliikmelisele perele sobiv kolmetoaline majake, kus olemas WC, dušš ja köök vajalike tarvikutega.

2. Katase, Alajõe vald, Ida-Virumaa, 50 eurot päev

Foto: KV.EE

Peipsi järvest saja meetri kaugusel liivaranna ääres ootab jaanipidulisi kolmetoaline suvila. Minimaalne rendiaeg on üks nädal, jaaninädal on veel vaba!

3. Mahu, Viru-Nigula vald, Lääne-Virumaa, 109 eurot päev

Foto: KV.EE

Mahus, otse mere kaldal, ootab üürilisi kahekorruseline maja. Maja juurde kuulub saun. Täpne ööpäevahind sõltub inimeste arvust.

4. Vergi, Vihula vald, Lääne-Virumaa, 160 eurot päev

Foto: KV.EE

Vergi kalurikülas asuva kaasaegse majakese hind neljale inimesele on 160 eurot ööpäev, iga lisanduva inimesega lisandub hinnale 10 eurot. Maja mahutab maksimaalselt kümme inimest.

5. Kaberneeme, Jõelähtme vald, Harjumaa, 290 eurot päev

Foto: KV.EE

Kel isu luksuslike pühade järele, peaks kindlasti kaaluma seda villat Kaberneemes. Mereäärse maja juurde kuulub oma bassein, nii et võimalusi vaba aja veetmiseks on üsna rohkesti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles