Enne ja pärast: vanast ja häälest ära klaverist sai moodne pill

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: thisishappinessblog.blogspot.com

«Minu poeg hakkas klaveri tunde võtma juba enne, kui meil kodus pill olemas oli,» kirjutas blogija Becky. «Peagi leidsin aga internetist ühe tasuta klaveri, mille koos korda otsustasime teha.»

«Klaver oli küll üsna halvas seisukorras, kuid vähemalt oli sellel tähtsamad jupid olemas,» selgitas naine. Kuigi pill oli esialgu häälest ära, sai see probleem professionaali abil kiiresti lahendatud.

Foto: thisishappinessblog.blogspot.com

«Minu abikaasa ehitas õhukeset puidust klaverile uue noodihoidja ning seejärel võõpasime pojaga kogu klaveri üle. Selleks kasutasime helehalli värvi,» kirjutas Becky.

Foto: thisishappinessblog.blogspot.com

«Samuti värvisime üle klaveri tooli, millele ka uue katte peale õmblesin,» selgitas blogija.

Foto: thisishappinessblog.blogspot.com

 Kuigi restaureeritud klaver näeb esialgse versiooni kõrval välja täiesti teistsugune, on blogija tulemusega väga rahul. «Ma ei arva, et alati peab vana mööbli korrastamisel kõik orginaalile sarnaseks jätma. Uus värv ja kangas sobivad meie koduga väga hästi kokku ning oleme oma uue klaveri üle väga uhked,» selgitas blogija Becky.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles