Fotod: kas tunned ära, millise Eesti lauljanna kodu see müüki pandud korter on?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Korter, mis müüki pandud, asub Tallinnas Nõmmel ja on figureerinud päris mitmes koduajakirjas, nii et võiks tuttav ette tulla küll. Kas arvad ära?

Tegu on muidugi Evelin Samuel-Randvere koduga. Korteri kohta ütleb nii mõndagi lauljanna enda kommentaar Facebookis: «Kui ma pean elama korteris, siis ainult selles, aga kuna me tahaksime kolida majja, jääb korter soovijatele vabaks!».

Foto: KV.EE

2009. aastal ehitatud maja neljatoalises kodus on pinda peaaegu 95 ruutmeetrit. Sisekujundus on skandinaavialikult rahulik, kasutatud on palju naturaalseid materjale. Põrandakatteks on näiteks tammeparkett. Planeering on läbi maja ja korteril on kaks rõdu: üks avaneb hoovi, teine Nõmme parkmetsa poole.

Foto: KV.EE

Ka panipaigaruumi on korteris vaat et rohkemgi kui mõnes majas: lisaks suurele garderoobkapile esikus on magamistoas ka walk-in garderoob. 

Foto: KV.EE
Foto: KV.EE

Kuulutust tasub kindlasti jagada, sest Samuel-Randvere lubab: «Sellele, kelle kaudu leiame ostja, teeme õhtusöögi tema perele koos muusikalise etteastega, lisaks kingituseks minu tehtud nimelised tassid.»

Foto: KV.EE

Vaata rohkem KV.EE leheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles