Kasulikud nipid, kuidas anda vannitoale uus nägu vähem kui 100 euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kui tavaliselt on vannitoa remont aeganõudev ning vajab suuri kulutusi, siis nende lihtsate nippide abil saab luua vannitoale uue välimuse eriti kiirelt ja soodsalt.

Värvi kapid (ja nende nupud)

Üks purk värvi võib muuta vannitoa välimuse täielikult, vahendab Apartment Therapy. Lisaks kappide üle võõpamisele tasub spreivärvi abil värvida ka nende nupud ja kinnitused. Selleks saab kasutada nii kuldset, hõbedast kui ka erinevaid läikivaid ja matte toone.

Foto: www.flickr.com

Lisa seinale riiuleid

Lisaks sellele, et riiulid kaunistavad vannitoa seinu, on need head kohad, millel tualettpaberit ja muid tarbeid hoiustada. Kõige odavamaks alternatiiviks on osta näiteks tavaline puitplaat ning see ehitusnurgikute ja mõne kruvi abil seina külge kinnitada.

Foto: www.flickr.com

Raami peegel

Puidust laua, sae ja lihvimispaberi abil saab luua igavale peeglile täiesti uue välimuse. Kui tavaliselt maksavad raamitud peeglid hingehinda, siis raami ise valmis meisterdades saab huvitava sisustuseseme eriti soodsalt.

Foto: www.flickr.com

Uuenda vuugitäiteid

Kui vanade plaatide väljavahetamine on liiga kulukas ja aeganõudev, on odavam alternatiiv hoopis uuendada plaatide vuugitäiteid. Üks võimalus on määrdunud vuugitäited korralikult puhtaks küürida. Teine võimalus on vuugid tühjaks kaapida, puhastada ja uuesti üle vuukida. Vuugitäiteid on väga erinevaid toone, seetõttu on võimalik nende abil anda vannitoale täiesti uus ilme.

Foto: www.flickr.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles