Pilk peale: 5 väga soodsat suvekodu Harjumaal

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kuigi ilm on hetkel nagu ta on, on ikkagi fakt, et varsti on suur suvi käes. Kui pole kohta, kus puhkust veeta, vaata, milliseid soodsaid suvekodusid Harjumaal leidub.

Selleks, et suveks linnakärast ära saada, pole palju vaja: piisab, kui on katusealune, kus magada ja süüa teha. Maja ruutmeetritest ja mugavustest hoopis olulisem on, et õues oleks mõnus olla.

1. Suvila Kaasikul Kernu vallas, hind 12 000 eurot

Foto: KV.EE

Kuigi maja katus ja põrand vajavad remonti, on tegu siiski ühe armsa suvemajakesega, millel on kõvasti potentsiaali. Maja juurde kuulub saun ning viljapuude ja marjapõõsastega aed.

2. Suvila Kibunal Kernu vallas, hind 32 000 eurot

Foto: KV.EE

Eriti hästi lastega perele sobiv suvekodu – õues on tõeline lasteparadiis batuudi, mängumaja, kiikede ja palju muuga. Krundil põhimaja ja külalistemaja ning peenrad, marjapõõsad ja viljapuud. 

3. Maakodu Võlle külas Kose vallas, hind 33 000 eurot

Foto: KV.EE

Vabariigiaegne väike majake, mille saab ehitada oma äranägemise järgi mõnusaks suvekoduks või aastaringseks elamiseks. Maja eest läheb valgustatud kergliiklustee Kose alevikku. Krundil on vanad väärikad puud ja mõnus viljapuuaed.

4. Suvila Laitses Kernu vallas, hind 35 000 eurot

Foto: KV.EE

Armas väike ja privaatne õdus suvemajake, mille juurde kuulub parajalt suur aed, kus hea maasikaid kasvatada, lapsi karjatada ja lihtsalt puhata.

5. Suvila Alliku külas Saue vallas, hind 35 750 eurot

Foto: KV.EE

Eriti kauni kõrghaljastusega krunt, millel väike suvemajake, väliterrass, kuivkäimla ja dušš. Vett majas ei ole, kuid krundi kõrval on allikatega tiik, mis veevajaduse katab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles