Arusaamatu sisekujundustrend, mis mööblist väga kummalise mulje jätab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.ichdesigner.com

Sisekujundusentusiastide seas on levima hakanud kummaline trend, mis muudab  mööbli väga ebamääraseks ega lase aru saada, millega täpsemalt tegu on.

Kui mööblitükil on uksed ees, on see kapp. Kui uksi ees pole, on tegu riiuliga. Millega on aga tegemist siis, kui uksed on osaliselt ees, aga täielikult midagi ei kata?

Selgub, et siis on tegemist uue sisekujundustrendiga: nii garderoobe kui raamaturiiuleid kaetaksegi liugustega, mis on väiksemad kui ava, mida need katma peaksid. 

Foto: www.ichdesigner.com

Mis täpsemalt on algne idee sellise trendi taga, jääb avalikkusele mõistatuseks. Paljud sisekujundajad ja -arhitektid aga peavad seda suurepäraseks ja esmaklassiliseks disainilahenduseks. Segaseks jääb siiski, kas tegu on riiuli või kapiga ja kui viimasega, miks ei võiks uksed katta kogu selle taga peituvat sisu? Kui aga riiuliga, miks oma elu uksejuppidega tülikamaks muuta?

Kui selline lahendus aga meeltmööda tundub, siis SIIT saab õppida, kuidas seda IKEA Billy-sarja raamaturiiulite ja OSB-plaadi abil oma koju ehitada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles