5 ehtsat Eesti maakodu, mille hoovis on oma tiik

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rookatusega palkmaja Muhul
Rookatusega palkmaja Muhul Foto: www.kv.ee

Maal elades ei ütleks vist keegi ära ka ühest mõnusast tiigist koduhoovis, kus saab suvel supelda, kevadel ja sügisel kala püüda ning talvel uisutada. Siin on viis müügis olevat Eesti kodu, kus on selleks just õiged tingimused.

Mõnus talukoht Tartumaal 

Foto: www.kv.ee

See hubane maamaja on Tartu linnast vaid 12 kilomeetri kaugusel, Aarikesel. Kinnistul on maad lausa 3,1 hektarit, millel paikneb neli hoonet: elumaja, uus palksaun, vana kuivati ning ait. Kuigi kõik hooned kasutusel ei ole, on neil välja vahetatud katused. 

Kohe saunamaja kõrval paikneb värskelt süvandatud suurem tiik, kuhu hea kohe pärast saunaskäiku jahutuseks sisse hüpata.

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 139 000 euroga. Rohkem infot ja pilte näeb KV.ee koduleheküljelt.

Eriti suure hooviga talukompleks Pärnumaal

Foto: www.kv.ee

Sellele, lausa 21-hektarilisele maa-alale mahuvad ära üks eriti rustikaalne palkmaja, saun koos kahe suvetoaga ning abihoone suure terrassi ja väliköögiga. Kinnistul paikneb ka lai tiik, kus elavad lisaks kaladele ka vähid.

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 187 000 euroga. Rohkem infot ja pilte leiab KV.ee koduleheküljelt.

Rookatusega palkmaja Muhul

Foto: www.kv.ee

Kaunil mereäärse kinnistul asub suur hoonetega kompleks. Sinna kuuluvad rookatusega käsitööna valminud ümarpalgist maja ja saun, kaks renoveeritud kahe kambriga aita ning kaks puukuuri. Kinnistul on lisaks veel kalade ja vähkidega tiik, maasikapeenar, viljapuud ja põõsad.

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 250 000 euroga. Rohkem infot ja pilte näeb KV.ee koduleheküljelt.

Suur rehielamu Otepääl

Foto: www.kv.ee

Pilkuse külas asuv rehielamu on pärit juba 19. sajandist. Ühe katuse all paiknevad palkidest elamu, rehi ja laut. Elamus on esik, köök, elutuba ja kaks magamistuba. 

Hoone asub kõrgemal künkal, kust avanevad head vaated Otepää ümbruskonna kaunile loodusele. Maja läheduses on kasvamas ka põlistammed. 

Foto: www.kv.ee

Talu on müügis 155 000 euroga. Rohkem infot ja pilte KV.ee koduleheküljel.

Eriti luksuslik kodu Võrumaal

Foto: www.kv.ee

Võrumaal paiknev kaunis villa on 26,6 hektari suuruse krundiga. Kodu juurde kuuluvad ka seminarimaja, väike maja, kaks tiiki ja grillkoda. Lisaks kompleksi ümbritsevale kõrghaljastusele, asub krundil veel suur mets.

Foto: www.kv.ee

Maja on müügis 325 000 euroga. Rohkem infot ja pilte KV.ee koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles