Fotod: maja, mis tekitab inimestes hirmujudinaid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: popsugar.com

Kel nõrgemad närvid, sellele siinne sisekujundus ilmselt kuigi meelepärane pole. 

Kanadas Ontarios paiknev kahe magamistoaga ühepereelamu on pealtnäha täiesti ohutu maja. Uksest sisse astujale avaneb aga hoopis teine maailm, vahendab Popsugar. 

Foto: popsugar.com

Terve maja kõik ruumid on sisustatud klounidega. Kõige rohkem leidub neid ühes magamistoas, kuid klouninukke, -maske ja -kujusid jagub nii kööki kui pesuruumidessegi. 

Foto: popsugar.com

Kloune leidub ka tapeedil ja maalid klounidest ripuvad kõikjal üle maja. Väidetavalt on majas vähemalt 1500 klouniteemalist eset. Tekib küsimus, milleks see kõik, eriti arvestades seda, et klounid tekitavad paljudes inimestes hirmujudinaid?

Foto: popsugar.com

Michael McMannis, kelle ema ja kasuisa 30 aastat majas elanud on, ütleb, et tal pole aimugi. Esialgu olnud tegemist lihtsalt lõbusa ettevõtmisega: eesmärgiks oli igal nädalavahetusel leida kaubanduses kloun, keda neil veel ei olnud. Kuid mingil hetkel väljus kogumiskirg kontrolli alt.

Foto: popsugar.com

Nüüd, mil vanemad poja juurde kolivad, tuleb neil teha karm valik: uude kodusse saavad nad kaasa võtta vaid mõne eksemplari armastatud kollektsioonist.

Rohkem pilte näeb SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles