Enne ja pärast: vanast kapist sai üks eriti trendikas sisustuselement

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: http://www.decorz.ro

See pole enam kellelegi üllatuseks, et paar värvikihti võib vana kapi täielikult ümber muuta. Rumeeniast pärit sisustusblogija Miruna Gaman näitas aga lihtsa nipi, kuidas tavalisele värvile veelgi omapära lisada.

Miruna oli juba ammu valmis ostnud musta kriidivärvi, kuid ei teadnud tükk aega, mis sellega peale hakata. Seetõttu ei tekkinud tal internetis üht vana kummutit silmates hetkekski kõhklust see ostmata jätta.

Foto: Miruna Gaman / www.decorz.ro

 Kuigi naine oli kindel, et tahab kapi mustaks värvida, oli see tema arvates siiski veel vähe. «Tavaline must kapp ei ole minu jaoks piisavalt huvitav,» kirjutas blogija «seetõttu otsustasin sellele ka kuldseid detaile lisada.»

Foto: Miruna Gaman / www.decorz.ro

Esiteks lihvis Miruna kogu kapi liivapaberiga üle, et see musta värviga katta. Pärast teist värvikihti lasi blogija kogu kapil kuivada. Pärast seda lõi naine lehtkulla ja liimi abil kapile eriti omapärase kuldse disaini. 

Foto: Miruna Gaman / www.decorz.ro

Sisustusblogija oli oma tulemuse üle ka ise väga üllatunud: «Kes oleks osanud arvata, et ühest vanast pruunist kummutist võiks välja tulla selline eklektiline teos?»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles