5 asja, mida täiskasvanu riidekapis olla ei tohiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riidekapp.
Riidekapp. Foto: www.flickr.com

Teismelise ja noore täiskasvanu riidekapist võib leida nii mõndagi kummalist ja küsitavat, aga tõsiseltvõetava täisealisena peaksid mõne eseme sealt küll välja rookima.

1. Odavad koopiad

Järeletehtud Guccid, Versace'id ja muu taoline kraam on lihtsalt piinlik. Kui su rahakott ei luba õiget kraami osta, jäta ka koopiad koju toomata ja eelista parem odavama klassi rõivapoodi või ole eriti öko ja hangi vajalikud esemed järelturult.

2. Igasugused kostüümid

Kui need pole mõeldud su voodielu vürtsitama, ei peaks kunagi ammu ühel peol kantud kostüüm lihtsalt nostalgia pärast su riidekapis ruumi võtma. Vii see parem taaskasutusse, kus mõni teine, kel stiilipeoks rõivaid vaja, selle endale saada võiks.

3. Kahtlased teksapüksid

Teatud vanusest peale võiksid nii naised kui ka mehed eelistada klassikalise lõikega teksapükse. Kappidest peaksid naistel kaduma liiga madala vöökohaga napilt puusadel püsivad püksid ja meestel kott-teksad, mille hargivahe ripub põlveõndlas.

4. Ammu moest läinud esemed

Jah, mood käib ringiratast ja kuigi praegu on moes sisuliselt samad riided, mida kanti 1990ndatel, ei taha sa suure tõenäosusega siiski otsida kapist välja konkreetselt neid hilpe, mis sul sel ajal seljas olid, vaid soetad uued sarnased. Mõne mälestuseseme võid muidugi jätta, aga aastakümnete kaupa oma garderoobi kaasa vedada pole mingit mõtet.

5. Motivatsiooniriided

Need on riided, mis on ostetud plaaniga kohe märkimisväärselt kaalu kaotada, et need siis selga tõmmata. Oleksid võinud need parem poodi jätta, sest sellised esemed rikuvad tuju ega motiveeri eriti kedagi, suure tõenäosusega ei pane sa ka neid kunagi selga.

Allikas: RealSimple

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles