Enne ja pärast: naine tegi paari muudatusega rääbaka aiaga imet

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: jennaburger.com

Et aed ilus püsiks, on vaja järjepidevust. Kui auk sisse jääb, läheb olukord ruttu käest. Üks naine näitab, mis siis täpsemalt juhtuda võib ja kuidas kaoses jälle korda luua.

Blogija Jenna kolis majja, kus ta praegugi elab, seitse aastat tagasi. Iluaiandusele polnud eelmised omanikud suurt rõhku pannud, aga Jenna teadis, et tema sama joont jätkata ei taha. Aia korrastamist, kujundamist ja noorendamist alustas ta juba esimesel aastal, aga lõpule jõudis ta protsessiga viis aastat hiljem. 

Aed teise aasta kevadel.
Aed teise aasta kevadel. Foto: jennaburger.com

Viienda aasta alguseks oli palju küll ära tehtud, kuid üleminek peenra ja muru vahel oli siiski üsna kole ja ebaselge. Peenrapiirde puhul otsustas Jenna sillutiskivide kasuks, mis tema hinnangul lisavad aiale väga hästi iseloomu.

Majaesine 2015. aastal.
Majaesine 2015. aastal. Foto: jennaburger.com

Nagu näha, on lisaks lillepeenardele ja selle piirdele muudatusi toimunud ka verandal. Värvilised detailid ja nipsasjakesed annavad kogu majaesisele hoopis teise ilme ja esialgu täiesti silmatorkamatust ja igavast eesaiast on sündinud tõeline pilgupüüdja.

Foto: jennaburger.com

Vaata rohkem Jenna blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles