Galerii: sisustusmessil saab näha nutikalt sisustatud kaasaegset kodu

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäevani toimuval sisustusmessil Interjöör 2017 saab näha, kuidas nutikate lahenduste abil ka väiksemasse kodusse kõik eluks vajalik ära mahutada nii, et ruumi veel ülegi jääb. 

Minikodud on üha enam moes, seda nii majanduslikel kui loodust säästvatel kaalutustel. Väiksema elamispinna sisustamine võib aga kujuneda parajaks väljakutseks. YIT Ehituse messistend ongi sisustatud näitamaks üht võimalikku ruumisäästlikku lahendust ühetoalises kodus. 

«Oleme astunud sammu edasi ja anname koduostjatele inspiratsiooni, kuidas ruumi praktiliselt kasutada ja oma kodu nutikate lahendustega sisustada,» sõnas YIT Ehituse müügi- ja klienditeeninduse osakonna juht Ingrit Asavi, kelle sõnul küsivad koduotsijad üha enam juba valmis sisustatud kodusid. 

Sisekujundaja Greete Mätase sõnul saab ühetoalisesse funktsionaalsesse korterisse paigutada kõik vajaliku ära, jättes kodu puhtaks ja stiilseks. «Sellise lahenduse mõte on, et kodu mõjuks kaasaegselt ja modernselt,» rääkis Mätas.

Et mugav madratsiga voodi võtab palju ruumi, on magamisase ehitatud selliselt, et selle saab pärast magamist lükata seina sisse ja alt avaneb hoopis diivan. Söögilaua saab pärast kasutamist klapina üles lükata ja ruum jääb avar. Ka teleri ja muu tehnika saab kavalalt külgliuguste taha peita. Kompaktses garderoobis saab peegli vajadusel välja tõmmata.

Nutikas kodu on sisustusmessil Interjöör avatud kõigile huvilistele kuni pühapäevani.

Sarnast sisustuseni valmis väikese korteri lahendust pakub ka näiteks T10 stuudiokorterite arendus Türi tänaval Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles