Spetsialistid õpetavad, milliseid IKEA tooteid tasub kindlasti osta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016.   REUTERS/Yves Herman/File Photo
The IKEA logo is seen outside IKEA Concept Center, a furniture store and headquarters of the IKEA brand owner Inter IKEA, in Delft, the Netherlands March 16, 2016. REUTERS/Yves Herman/File Photo Foto: YVES HERMAN/REUTERS

Laialtlevinud on teadmine,  et kui mõned IKEA tooted on väga kvaliteetsed ja kauakestvad, leidub ka neid, mille eluiga lühikeseks jääb. Milliseid tooteid võiks pimesi usaldada? Spetsialistid teavad.

Sisekujundajad, kel ülesandeks sisustada kodu stiilselt, aga samas siiski üsna tagasihoidliku eelarvega, armastavad väga IKEA tooteid kasutada. Aastate jooksul on paljudel neist välja kujunenud oma kindlad eelistused ja Fox News on mõned neist kokku kogunud.

1. MALM-sarja voodi

/ IKEA
/ IKEA Foto: Ikea

See voodi ei ole esmapilgul midagi erilist, kuid tegelikult räägib tema kasuks soodne hind ja voodialuse panipaiga võimalus. Disainerid soovitavad, et kui voodi kuhjata pleedide, patjade ja tekkide alla, ei torka odav laminaatmaterjal enam sugugi silma ja tulemus jääb šikk.

2. Billy raamaturiiul

/ IKEA
/ IKEA Foto: Ikea

See on üks IKEA klassikavaramusse kuuluv riiul, mis äärmiselt odav ja universaalne: sobib elutuppa raamatutele, lastetuppa mänguasjadele, kodukontorisse dokumente hoidma ja majandusruumi panipaigaks.

3. MALM-sarja kummut

/ IKEA
/ IKEA Foto: Ikea

Seda kummutit armastavad disainerid ja isetegijad väga ümber kujundada. Vähese vaevaga saab sellest mööblitükk, mis kallile disainmööblile millegi poolest alla ei jää. 

4. PAXi garderoobid

/ IKEA
/ IKEA Foto: Ikea

Kui tahad soodsad garderoobkapi lahendust, on PAX ilmselt parim valik. See on vastupidav, soodne ja seda annab sobitada igasse elamisse. 

5. BESTÅ kapid

/ IKEA
/ IKEA Foto: Ikea

Kapid, mida on väga lihtne oma käe järgi pisut ümber kujundada, selja külge kinnitada, kasutada jalgadel või ilma nendeta. Puhas ja lihtne disain, palju erinevaid värve. Hea kvaliteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles