Ehita euroalustest õue midagi väga kasulikku (3)

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.redoredux-faywray.blogspot.com

Oleme kõik näinud euroalustest ehitatud projekte: diivanid, kapid, riiulid, lillekastid ja isegi voodid. Kuid majaomanik Susan Moore õpetab oma blogis, kuidas tema soojade ilmade lähenemisel alustest hoopis terrassi ehitas.

Kuna vana betoonist valatud põrand oli keskelt pragunenud ning ebatasane, oli paaril plaanis terrassi uuendada juba pikemat aega. «Kui mu tuttav andis mulle hunniku vanu euroaluseid, teadsin kohe, mida nendega pihta hakata,» kirjutab Moore.

Foto: www.redoredux-faywray.blogspot.com

Uut verandat nähes arvavad inimesed tihti, et kaubaalused on lihtsalt põrandale laiali laotatud. «Tegelikult oli kõik täpselt välja planeeritud. Minu abikaasa pidi lauad ühepikkuseks saagima ning nendest ükshaaval kõik naelad välja tõmbama,» kommenteerib Susan. «Ehitasime põrandale ruudukujulise toestiku. Pärast seda pidime lauad üle lihvima ning tihedamate vahedega tagasi kinnitama.»

Foto: www.redoredux-faywray.blogspot.com

Kuigi lihvimine tõi esile eri puidu kauni värvi ja tekstuuri, otsustas paar kogu põranda peitsida tumedat pähklipuutooni. «Terrassi uuendamine oli küll pikk ja keeruline protsess, kuid oleme tulemusega väga rahul. Ka naabrid on selle eest palju komplimente teinud» kirjutab Moore.

Foto: www.redoredux-faywray.blogspot.com
Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles