Naeruväärselt lihtne nipp, millega kodule uus välimus anda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.mrkate.com

Valgeks võõbatud seinad muudavad paljud toad avaramaks ja helgemaks. Tihti võib aga tulemus jääda liiga üksluine ning igavale värvile soovitakse anda uus elu. Tuleb välja, et seintele trendika ja omapärase välimuse loomiseks polegi vaja rohkemat kui pintslit ja väikest värvipurki.

Vaja läheb:

  • Eri suuruse ja kujuga pintsleid
  • Tumehalli seinavärvi
Foto: www.mrkate.com

Tee nii: 

  • Katseta pintslitõmbeid esialgu paberil. Selle seina võlu peitub mitmekesisuses, nii et proovi luua võimalikult erinevaid täpikesi.
  • Alusta ühest seina poolest ning hakka pintslite ja värviga looma korrapäratut mustrit. Hoia läheduses ka paberit, millele saad vajadusel üleliigse värvi tõmmata.
  • Kui muster saab valmis, vaata seda kaugemalt ning täida veel suuremad valged alad. Samas ei tasu tõmmata lähestikku liiga palju täppe, kuna sedasi võib kaduda mustri lihtsuse võlu.
Foto: www.mrkate.com

Lase värvil kuivada ning soovi korral riputa seinale veel minimalistlikke pilte, mis sobivad äsja loodud kunstilise seinaga kokku.

Foto: www.mrkate.com
Foto: www.mrkate.com

Allikas: MrKate

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles