Uskumatu: tilluke veevärgita maja läks kaubaks 317 000 euroga (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mudefordi rannamaja.
Mudefordi rannamaja. Foto: www.flickr.com

Kui palju oleksid sina valmis maksma väga hea asukohaga kinnisvara eest, olgugi see muidu üsna keskpärane? Üha kerkivate hindadega kinnisvaraturul lähevad majad kaubaks juba väga ulmeliste hindadega.

Nii leidis üks Suurbritannia populaarses suvituspiirkonnas Mudefordis asuv 20-ruutmeetrine rannamajake uue omaniku 317 000 euro eest, vahendab The Sun. Hämmastav on see, et majas pole veevärki, mis tähendab, et puuduvad nii pesemisvõimalus kui ka tualettruum. Need on mitme maja peale ühised.

Majas on üks tuba, kus on tilluke kööginurk, magamiskohti läbi häda kuuele inimesele, terrass ja sellealune panipaik. 

Suurbritannia kinnisvarahinnad on küll ammu laes, kuid sealsed kinnisvaraeksperdid tunnistavad, et sellise maja säärase hinnaga müümine on märk sellest, et turuolukord hakkab täielikult kontrolli alt väljuma. Sama rahaga saab naabruskonnas nelja magamistoaga maja.

Tunnistatakse, et seis on pöörane ja rohtu leiaks selle vastu vaid siis, kui inimesed lihtsalt lõpetaksid kinnisvara ostmise: see oleks müüjatele märk, et hindadega on üle piiri mindud. 

Kuid näiteks Mudeford on kohalike seas nii menukas suvituspiirkond, et seal võivad kinnisvarahinnad veelgi tõusta. Rannamajakesi tuleb harva turule, neil on pikk ootejärjekord ja inimesed on valmis maksma väga kopsaka summa, et askeetlikes majakestes tuntud inimeste kõrval suvepuhkust veeta.

Vaata rohkem SIIT!

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles