Fotod: noore pere korter Moskvas Kremli lähedal

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter Moskvas.
Korter Moskvas. Foto: essenziale-hd.com

Punase väljaku ja Kremli vahetus läheduses asuv ruumikas korter annab aimu sellest, kas trendid läänest jõuavad Venemaale või hoitakse seal endiselt au sees slaavilikku sisekujundust.

Etteruttavalt võib kohe ära öelda, et kui ei teaks, et see korter asub Moskvas, pakuks pigem, et tegu on mõne Pariisi või Stockholmi koduga. Ja just seda sisekujundaja Anna kliendid, noor ja palju reisiv paar, silmas pidasidki, kui ta korterit kujundama palkasid, kirjutab sisekujundaja Anna oma blogis Ezzenziale-hd.

Foto: essenziale-hd.com

Skandinaaviapärast sisekujundust on korteris ehk pisut enam tunda: toonid ja materjalid on looduslikud ja loomulikud. Kuid mingi helgus ja kergus viib mõtted fotosid vaadates siiski ka Prantsusmaale.

Foto: essenziale-hd.com

Nii mõnedki mööbliesemed on eritellimusel valmistatud, kuid palju on kasutatud ka vana hea IKEA tooteid. 

Puupakust laud. Foto:
Puupakust laud. Foto: Foto: essenziale-hd.com
Ikea telerialus.
Ikea telerialus. Foto: essenziale-hd.com

Pikliku magamistoa visuaalseks korrigeerimiseks ja näilisemalt pisut ruudukujulisemaks muutmiseks on seintel kasutatud palju peegleid. 

Foto: essenziale-hd.com
Foto: essenziale-hd.com

Sisekujundaja Anna ütleb, et köök oli tema jaoks kõige raskem ruum, sest seal oli juba olemas mööbel, mis polnud väga tema maitse järele, aga millest vabaneda samuti ei õnnestunud. Niisiis tuli tal tublisti vaeva näha, et korteri läbivat joont ka seal säilitada. See õnnestus tal kokkuvõttes siiski üsna hästi.

Foto: essenziale-hd.com
Foto: essenziale-hd.com

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles