Õnnelik õhtu kodus: viis asja, mida teha kohe pärast koju jõudmist

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeste nippide abil saad tööpäeva õhtu kodus palju mõnusamaks muuta.
Väikeste nippide abil saad tööpäeva õhtu kodus palju mõnusamaks muuta. Foto: Kodukiri

Nagu öeldakse – nii kuidas sa veedad oma päevad, veedad sa kogu oma elu. Töö moodustab paljudel meist suurema osa päevast, seega on väga oluline, kuidas sa veedad hea enesetunde nimel oma õhtud, et mitte ainult nädalavahetuste nimel elada.

Apartment Therapy on teinud nimekirja asjadest, mis võiks töölt koju jõudes kohe ära teha.

Pane asjad sinna, kuhu need kuuluvad. Selle asemel, et teha tööks vajaminevatest asjades tuppa rida, pane need oma kohale. See käib nii välisjalanõude, jope, arvutikoti või mille tahes kohta.

Keskendu. Pööra tähelepanu teistele elusolenditele, kes sul kodus on, olgu selleks siis elukaaslane või koduloom. Kui elad üksi, siis võta aega iseendale. Vala endale tass teed ja ela läbi uuesti head hetkel tänasest päevast või ole õnnelik, et need mitte nii head hetked möödas on.

Tee lihtne söök. Tervislik toitumine on hea enesetunde alus. Kui sa pole suurem asi köögis toimetaja, siis tee parem midagi lihtsat, et sa ei peaks ennast selle kohustusega vaevama ja saaksid rohkem teha seda, mis sulle tegelikult meeldib.

Võta mõni hobi ette. Kui sul on mingi oskus, mida tahaksid arendada endas, siis võta iga päev 20–30 minutit, et seda harjutada. Suurema eesmärgi puhul võid loomulikult rohkem aega võtta. Kui aga tahad hoopis rohkem lugeda, siis tee sellekski endale sobiv graafik.

Valmistu uueks päevaks. Tee nii, et homne läheks paremini ja sujuvamalt, sest nii on ka järgmise päeva õhtu mõnusam. Tee ära need asjad, mis saad homseks ette valmistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles