Lasnamäel saab osta korraliku elamise juba vähem kui 30 000 euroga (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kortermaja Lasnamäel.
Kortermaja Lasnamäel. Foto: KV.EE

Lasnamäelt võib leida väga hea hinnaga kinnisvara. Aeg on vaadata, kui suured on sealsed üürihinnad ja kui palju maksavad keskmised korterid. 

Müügisolevad korterid

Kui enampakkumised kõrvale jätta, saab kõige odavamalt Lasnamäel endale korteri 26 000 euro eest. Ühetoaline korter asub Pae pargi kõrval. 12 ruutmeetrine korter on hiljuti renoveeritud. 

Kõige kallim korter maksab Lasnamäel 360 000 eurot. Korter asub lauluväljaku nõlvale rajatavas uusarenduses. Neljatoalise korteri, kogupinnaga 109,3 ruutmeetrit, akendest avaneb kaunis vaade merele. 

Keskmise kahetoalise korteri hind, kogupinnaga 40–50 m², on Lasnamäel aga umbes 60 000 eurot.

Lasnamäe kõige kallim korter asub selles uusarenduses. Foto:
Lasnamäe kõige kallim korter asub selles uusarenduses. Foto: Foto: KV.EE

Üürikorterid

Kõige odavamalt saab Lasnamäel üürida endale korteri 160 euroga kuus. Ühetoaline korter asub Sikupilli asumis. Korteris ei ole eraldi kööki, tegu on pisikese köök-toaga. 

Lasnamäe kõige kallima üürikorteri eest tuleb kuus välja käia aga 700 eurot. Neljatoaline korter, kogupinnaga 90,8 ruutmeetrit, on hiljuti renoveeritud.

Keskmise kahetoalise korteri üür, kogupinnaga 40–50 m², on Lasnamäel umbes 350 eurot.

Lasnamäe kõige odavam üürikorter. Foto:
Lasnamäe kõige odavam üürikorter. Foto: Foto: KV.EE
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles