Nõudepesumasinas saab küpsetada lõhet, pesta aiatööriistu ja keeta kartuleid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Kas oled kunagi mõelnud, et tõenäoliselt sobib nõudepesumasina kuum ja niiske keskkond paljuks muukski peale nõudepesu? Nii see igal juhul on.

Nõudepesu kõrval on nõudepesumasin suurepärane abiline toiduvalmistamisel, puhastamisel ja koristamisel.

Sellega saab:

  • küpsetada lõhet. Keera maitsestatud lõhefilee fooliumisse ja veendu, et vesi sellele ligi ei pääse. Paiguta lõhe nõudepesumasina ülemisele riiulile ja lülita sisse tavaline pesuprogramm.
  • puhastada ja keeta kartuleid. Pane kartulid masina ülemisele riiulile ja lülita masin loputusrežiimile. Välja tulevad täiesti puhtad ja pehmed kartulid
  • desinfitseerida. Viska koos nõudega masinasse pesukäsnad ja tolmulapid, pane masin harjumuspäraselt tööle ja korja pärast puhtad asjad välja. 
  • aiatööriistu puhastada. Räpased aiatööriistad kannavad edasi haigusi, seepärast tules neid puhastada. Käsitsi neid pesta on üsna tüütu, aga selle töö teeb suurepäraselt ära nõudepesumasin.
  • nokkmütse puhastada. Nokkmütside kõva materjal kipub määrduma nii, et pesumasinas seda hästi puhtaks ei saa. Teine lugu on nõudepesumasinaga - see aurutab mustuse kenasti lahti.
  • mänguasju pesta. Eelkõige siis näiteks LEGO klotse ja muid taolisi tugevst plastmassist esemeid.

Milleks sina oma nõudepesumasinat lisaks nõudepesule kasutad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles