Üheksa lapse ema räägib, kuidas ta laste kõrvalt edukalt karjääri suudab teha (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helena Morrisey.
Helena Morrisey. Foto: SCANPIX

Viiekümneaastane Helena Morrissey on üheksa lapse ema, edukas ärinaine ja Suurbritannia ühe suurima varahaldusfirma juhatuse liige. Naise sõnul on selline elu võimalik aga vaid ühel tingimusel. 

Nimelt on naise abikaasa ja laste isa Richard kodune ning hoolitseb laste eest. Selline elukorraldus sai perekonnas alguse siis, kui Helena ootas neljandat last, vahendab The Daily Mail. 

Enne koduseks jäämist oli Richard finantsajakirjanik. Kuna lapsehoidjate pidev palkamine oli keeruline, otsustas mees oma karjäärist loobuda. 

Helena käib iga päev tööl, kuid see ei tähenda, et ta lastele üldse aega ei pühendaks. Ta ärkab igal hommikul kell viis, et lugeda meile ja teha tööasju. Pool seitse äratab ta lapsed üles ja aitab neil kooliks valmistuda. Nii tihti kui võimalik sõidutab ta nad ka kooli.

Paar tutvus Cambridge'i ülikooli päevil. Kõige esimese lapse sünnitas naine pärast ülikooli lõpetamist. Edukas naine on laste ja töö kõrvalt kirjutanud ka ühe raamatu. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles