Totaalne muutus: aastakümneid remonti oodanud köök sai lõpuks tänapäevase välimuse

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Köök enne remonti.
Köök enne remonti. Foto: www.decorotation.com

Mõni renoveerimis- või remondiprojekt on on lausa nii edukas, et raske on uskuda, et tegu on ühe ja sama maja või korteriga. See kodu on ehe näide sellisest juhusest.

Kui sisekujundajast Brett ja tema abikaase selle vana maja ostsid, oli köögiremont lausa hädavajalik. Tegu ei olnud ruumiga, mille sisekujundus oleks olnud lihtsalt moest väljas – rohekassinised köögiseinad olid vanad, määrdunud ja kulunud. Tegu oli ruumiga, mis oli elamiseks täiesti mittekõlbulik. 

Kuna köök ja söögituba olid üksteisest eraldatud pooliku seinaga, otsustasid nad selle eemaldada. Nii oli võimalik luua üks suur ja avar köök-söögituba. 

Söögituba enne remonti. Foto:
Söögituba enne remonti. Foto: Foto: www.decorotation.com

Kui varem oli tegu pisikeste ja pimedate ruumidega, siis nüüd on söögiala helge ja avar. Söögitoas olev põrand, suur kummut ja laes olevad talad jäid alles. Need said endale lihtsalt uue ja värske ilme. 

Foto:
Foto: Foto: www.decorotation.com

Brett otsustas omavahel kombineerida valget ja musta värvi ning tumedat ja heledat puitu. Üldmulje on kodune, kuid tänapäevane.

Vaata rohkem pilte köögist ja ülejäänud kodu remondist Bretti blogist!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles