Taaskasutus: vanast kastiautost sai muljet avaldav voodi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana kastiauto. Pilt on illustratiivne.
Vana kastiauto. Pilt on illustratiivne. Foto: www.flickr.com

«Enne ja pärast»-projektid on alati põnevad. Eriti kui vana ja pealtnäha kasutu asi saab endale uue ja vajaliku otstarbe. 

Selle asemel, et roostes Chevrolet romulasse viia, ehitas Ameerika abielupaar vanast kastiautost hoopis voodi, vahendab Apartment Therapy. 

1965. aasta kastiauto seisis paari garaažis juba aastaid, sest sõitmine ei olnud sellega enam võimalik. Kasutuna seisev auturomu sai pärast pikka kasutuna seismist endale aga uue elu. Nüüd on see nimelt koha sisse võtnud külalistetoa voodina. 

Idee muuta auto voodiks, tekkis naisel. Ta nimelt avastas, et auto kast on täpselt sama suur kui tavaline kahekohaline madrats. Kuna neil oli külalistetuppa vaja parasjagu voodit, otustatigi autost ehitada vajaminev voodi. 

Vaata pilte vahvast voodist SIIT! 

Kui ka sul leidub kodus mööblitükke või remondiprojekte, mida meie lugejatega jagada tahaksid, saada fotod ja lühike kirjeldus tehtust aadressile kodus@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles