Fotod: perekond, kus on 9 last, elab pisikeses 30 ruutmeetrises autoelamus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autoelamu, kus perekond elab.
Autoelamu, kus perekond elab. Foto: Ekraanitõmmis videost

Elu pisikeses korteris või haagiselamus on ilmselt talutav, kui sa elad seal üksi või kahekesi. See üheteistliikmeline perekond elab aga autoelamus, mis on sama suur kui väike kahetoaline korter. 

Perekond  Knorpp ei ole kohe kindlasti tavaline – nende pere koosneb nimelt üheksast lapsest ja kahest täiskasvanust. Neli neist on abielupaari bioloogilised lapsed ja viis adopteeritud. 

Perekond erineb teistest perekondadest veel selle poolest, et nad ei ela korteris või majas, vaid hoopis autoelamus, millega nad reisivad mööda Põhja-Ameerikat ringi. Tegu on unistusega, mille nad otsustasid eelmisel kevadel täide viie.

Nende eesmärgiks on ringi reisida vähemalt poolteist aastat – lapsed on sellel ajal koduõppel. Peatused ühes või teises sihtkohas kestavad neil tavaliselt paar nädalat. 

Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost

Kuna autoelamus on vähe ruumi, veedavad nad väga palju aega väljas. Autoelamu esine on justkui nende kodu pikendus.  

Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost

Seest näeb nende ratastel maja välja nagu iga teine kodu. Ainult öösel, kui kõik põrandapinnad on madratseid ja lahtitehtud diivaneid täis, läheb seal tõeliselt kitsaks. 

Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost
Foto:
Foto: Foto: Ekraanitõmmis videost

Vaata videost lähemalt, kuidas perekonna autoelamu välja näeb! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles