Fotod: kiika saates «Naabrist parem» osalenud paari jõuluehteis kodusse

Eva-Lotta Kivi
, kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tanel Aruoja

Õrnad lumehelbed, kunstlumega kaetud käbid ja puidust jõuluehted – minimalism ja looduslähedus on märksõnad, mis iseloomustavad Triinu ja Taneli kodu ka jõulude ajal.

Triinu ja Tanel Aruoja ei võitnud küll «Naabrist parema» saadet, kuid sellest hoolimata kolisid nad enda ehitatud Kasekodu korterisse elama. 

Nende kodu on kujundatud Skandinaavia stiilis. Seal on palju avarust ja valgust, domineerivad looduslähedased materjalid ja puhtad toonid. Sama joont hoidis Triinu ka jõulukaunistuste osas. Värvilistel jõulutulukestel nende kodus kohta ei ole. Paari sõnul on sädelevad ja vilkuvad jõulukaunistused neile lausa vastukarva ja ajavad silme eest virvendama. 

Kõik jõulukaunistused meisterdas Triinu ise. Kogus kõigepealt Pinterestist inspiratsiooni ja asus siis lõikuma, värvima ja liimima. Suuri väljaminekuid jõulukaunistuste tegemine ei nõudnud – kõik materjalid on saadaval üsna soodsalt. 

Elutoalakke meisterdas Triinu näiteks paraja portsu paberist lumehelbeid. Kinnitas need kleeplindiga niitide külge ning need omakorda kahe laes rippuva köie külge. Idee on lihtne, kuid samas tõeliselt efektne. 

Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja
Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja

Käbid, mille Triinu ja Tanel esialgu oma pulma dekoreerimiseks korjasid, kuid mis lõpuks kasutust ikka ei leinud, leidsid rakendust nüüd. Triinu värvis need lumespreiga üle ning sättis koos küünlaga klaasist anumasse. 

Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja
Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja

Kuna paaril on jõuludel palju mööda Eestit ringi sõitmist, toodi suure kuuse asemel tuppa hoopis potikuusk. Ehitud sai see minimalistlike jõulukuulide, puidust lumehelveste ja ise meisterdatud savist ehetega. Seinal lisavad hubasust aga pirntuled, mis paigutatakse kevadel hoopis terrassile. 

Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja
Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja
Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja

Ka magamitoal on oma jõulupuu, mis on ehitud kuldsete ja hõbedaste jõulukuulidega.  

Foto:
Foto: Foto: Tanel Aruoja

Kuidas sulle Triinu ja Taneli minimalistlike jõulukaunistustega kodu meeldib? Kiika kindlasti ka paari blogisse, mis asub SIIN! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles