Tõeline jõuluhullus: ema, kes ostab igale oma lapsele ligi 100 jõulukingitust

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingitused.
Kingitused. Foto: SCANPIX

See Suurbritanniast pärit ema postitas eelmisel aastal internetti pildi oma kinkidesse uppuvast jõulupuust ja pälvis sellega tohutult palju hukkamõistvaid kommentaare. Kurjadest kommentaaridest hoolimata plaanib ta tänavu aga veel rohkem kingitusi osta. 

Kui tavaline inimene ostab kokku umbes kümme jõulukingitust, siis 36-aastane Emma Tapping kulutas eelmisel aastal kingitustele umbes 1800 eurot, ostes ligikaudu  300 erinevat kingitust oma kolmele lapsele, emale ja abikaasale.

Naise sõnul sai iga laps eelmisel aastal umbes 85 kingitust. Tänavu saab igaüks aga vähemalt kümme kingitust rohkem, kinnitab naine The Sun'i vahendusel. 

Naise sõnul ei ole tema eesmärgiks eputada oma rahaliste võimalustega, vaid ta on lihtsalt tõeline jõuluentusiast, kes armastab kingituste tegemist. Kolme lapse ema sõnul ei hellita ta oma lapsi kingitustega kogu aasta vältel. «Jõulud on ainuke aeg, kus ma tahan täita kõik nende soovid,» kinnitab ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles