Mugava ja odava kolmetoalise maja ehitamiseks kulub kõigest üks päev

Anna-Liisa Mets
, Kodu.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamaja.
Linnamaja. Foto: Willerby Innovations

Tegemist pole mingi järjekordse minimaja, vaid täiesti korraliku neljale inimesele sobiva koduga, mis maksab suhteliselt vähe ja pannakse püsti kõigest ühe päevaga.

Suurbritannia firma Willerby Innovations töötas majatüübi välja sealse eluasemekriisi lahendamiseks: kergesti ja kiiresti püstitatavat üsna taskukohast maja saavad endale lubada ka need, kellel praegusel hetkel kinnisvara soetamiseks raha napib. 

Maja plaan.
Maja plaan. Foto: Willerby Innovations
Köök.
Köök. Foto: Willerby Innovations

Maja maksab ligikaudu 80 000 eurot ja selle raha eest saab endale kolmetoalise kodu, kus on avar köök-elutuba, kaks magamistuba ja korraliku suurusega vannituba. Mööbel on, muide, juba hinna sees. Sobivale asukohale püstitatakse ehitis kõigest ühe tööpäevaga. 

Elutuba.
Elutuba. Foto: Willerby Innovations
Elutuba.
Elutuba. Foto: Willerby Innovations

Maja elueaks ennustab tootja 60 aastat. Ning kes kahe magamistoaga maja liiga suureks peab, saab 65 000 euroga soetada ka toa võrra väiksema elamise. 

Rohkem infot leiab Willerby Innovationsi koduleheküljelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles