11 kinki, mida oma mehele mingil juhul teha ei tohiks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees jõulukinkidega.
Mees jõulukinkidega. Foto: SCANPIX

Enne kui keskendume sellele, mida oma mehele kinkima peaks, käime kiirelt üle selle, mida mingil juhul kinkida ei tohiks. 

Tualett-tarbed

Väga kerge on eksida ka siis, kui arvad, et tunned oma meest läbi ja lõhki. Las nad valivad ise oma šampooni ja dušigeeli.

Sokid ja aluspesu

Ta saab nende ostmisega ise suurepäraselt hakkama ja mõte sellest, et sa oled poes nuputanud, mis suuruses alukaid tal täpselt vaja läheb, pole kindlasti meeldiv.

Särk sinu maitse järgi

Kas sina tahaksid, et abikaasa sulle oma suva järgi riideid ostaks? Ilmselt mitte. Samamoodi ei meeldi talle tunne, et sa tahad otsustada, kuidas ta riides käib.

Hommikumantel

Kui su kaasa oleks hommikumantlitüüp, oleks see tal juba ammu olemas. Kui tal seda siiani pole, ei hakka ta seda suure tõenäosusega kandma ka siis, kui ühe eksemplari talle kingid. 

Naljakingitused

Peekonilõhnaline raseerija, rongimootori häälega elektriline hambahari ja muu taoline võib korraks muigama võtta, aga edasi? Pole eriti tõenäoline, et mees neid asju igapäevaselt kasutama hakkaks, nii et milleks raha raisata?

Annetus heategevuseks

Kindlasti on su kallim hea südamega mees, kellel pole midagi heategevuse vastu, aga vähemasti jõulude ajal võiks ta saada mõne kingi ka lihtsalt päris endale.

Kinkekaart poodi, kus ta kunagi ei käi

Kui tõesti midagi paremat peale kinkekaardi pähe ei tule, vali siis vähemasti selline pood, kus mees päriselt käima on harjunud. 

Spaapäev paarile

Kui su mees pole kindla peale spaafänn, on selline kingitus sama hea kui see, kui ta kingiks sulle sinu sünnipäevaks oma lemmikbändi kontserdipiletid. Sa võid spaapäeva kinkida iseendale ja ta kaaslasena kaasa kutsuda, aga ära tee sellest mehe ainsat jõulukinki.

Habemeõli

Kui tal üldse habe on, ei huvita teda, kuidas seda katsuda on. Vastupidi, tõenäoliselt talle meeldibki, et see on kare ja torkiv. 

Tehnikavidinad, millest sa midagi ei tea

Kui sa täpselt ei tea, kas ja missuguseid tehnikavidinaid mees endale igatseb, kingi talle parem mõne tehnikapoe kinkekaart – sedasi on palju raskem mööda panna. 

Omatehtud kupongid

Kupong hommikusöögile voodis, massaaž ja muu taoline on ju nunnu küll, aga need võiksid niisama ühe paarisuhte juurde kuuluda, need ei peaks olema midagi erilist, mida jõuluks kinkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles