Enne ja pärast: Pärnus asuv katusekorter sai endale eriti hubase välimuse

Eva-Lotta Kivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus asuv katusekorter.
Pärnus asuv katusekorter. Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

See suvepealinnas asuv katusekorter oli juba enne remonti igati korraliku välimusega. Pärast mõningaid muudatusi näeb see välja aga eriti stiilne ja hubane. 

Brette ja tema elukaaslase Berdi tegemistest ehitus- ja sisustusmaailmas oleme me koduportaalis varemgi rääkinud.  Nüüd on neil aga uus kodu – eriti hea uudis on veel see, et võrreldes eelmise üürikorteriga on neil uues kohas antud tunduvalt vabamad käed. 

Kõigepealt lubab Brette piiluda oma kööki. Köök ja tegelikult kogu korter sai endale täiesti uue põrandakatte. Vanad punakaspruunid köögikapid said uue musta värvikihi ja tööpind uue katte. Baarilett- ja pukid said välja vahetatud aga köögisaare ja toolidega, mis püüdsid pilke juba nende eelmises kodus. 

Foto:
Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com
Foto:
Foto: Foto: pintslijakohvriga.wordpress.com

Köögi kõige efektsem ja erilisem koht on kahtlemata puidust sein, mille Bert viie päevaga valmis ehitas. Valmistatud on see kõige tavalisemast puitlauast. Toonitud on see piirituspeitsiga. 

Foto:
Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Kuna köögis klassikalisi seinakappe ei ole, on efektsele seinale pandud riiul. Seal on hea hoida näiteks maitseaineid või teepakke. Lõpptulemusele annavad kahtlemata palju juurde ka pisikesed detailid nagu toataimed, huvitava mustriga toidunõud, paberist teepakid või hõbedane teekann. 

Foto:
Foto: Foto: www.pintslijakohvriga.wordpress.com

Kuidas sulle lõpptulemus meeldib? Viska kindlasti pilk peale ka Brette blogile, kus ta korteri remondist juba pikemalt räägib. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles