Väga kasulik nipp, mis on abiks kallimaga ühise kodu loomisel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korter Põhja-Tallinnas.
Korter Põhja-Tallinnas. Foto: KV.EE

Kodu sisustamine on kahtlemata üks lõbusamaid tegevusi maailmas. Eriti veel, kui seda saab teha mõne kalli inimesega koos. Kuna maitsed on erinevad, siis võib see aga tekitada ka erimeelsusi. 

Selleks, et oma elukaaslase või abikaasaga kodu tulevase välimuse osas ühele nõule jõuda, tasuks koos enne ehitus- ja sisustuspoodidesse tormamist teha kollaaž või ideedekogum oma tulevasest kodust. Selle võib teha käsitsi tavalisele paberile või siis hoopis Pinterestis, kus saab inspireerivaid fotosid ühte kausta koguda. 

Omavahel tuleks näiteks läbirääkida, millised on põhilised värvid, mis hakkavad kodus domineerima või millise stiili poole püüeldakse – Skandinaavia stiil, romantiline stiil jne. Paika tasuks panna ka selle, milline puitmaterjal valida (neid võiks olla üks kuni kaks) või milliseid konkreetseid detaile või mööbliesemeid kumbki tulevases kodus näha tahaksid. 

Kui kindel visioon on üheskoos paika pandud, siis tekib tulevikus tõenäoliselt ka vähem tülisid kodu sisustamise osas. 

Foto:
Foto: Foto: flickr.com
Foto:
Foto: Foto: flickr.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles