Asjad, millele tasub enne mööbli ostmist kohe kindlasti mõelda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elutuba pärast.
Elutuba pärast. Foto: www.zevyjoy.com

Mööbli ostmine on tehtud viimasel ajal väga lihtsaks. Kes ei taha, ei pea selleks isegi diivani pealt lahkuma – veebipoed on nimelt põnevat disaini täis. Vali lihtsalt välja, maksa ja jää kullerit ootama. Enne ostu sooritamist oleks mõistlik mõnele olulisele asjale aga siiski mõelda. 

Mõõda, kas see mahub ikka uksest sisse

Kõiki mööbliesemeid, näiteks suurt nahkdiivanit, ei saa võtta osadeks lahti. Sellepärast tasub enne ostu sooritamist veenduda, et see ikka välis- või toauksest sisse mahub. 

Veendu, et see sobib ülejäänud mööbliga kokku

Kui sa ostad söögilaua juurde uusi toole, siis tasub tähelepanu pöörata ka sellele, mis on toolide kõrgus. Muidu võib tekkida olukord, kus laud ja toolid ei sobi omavahel kokku. 

Pööra tähelepanu ka mööblieseme materjalile

Veebilehel olev pilt võib olla petlik. Sellepärast tasub lugeda ka lisainfot, kus on enamasti kirjas mööblieseme juures kasutatud materjalid.

Tee kindlaks, kas see tuuakse kohale ühes tükis või mitte

Kui sa ole just kõige osavam mööbli kokkupanija, siis on oluline teada, kas mööbliese, mille sa tellisid, tuuakse kohale kokkupanduna või mitte. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles