Viis viimase minuti ideed, mida isadepäeval ette võtta

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isa lastega.
Isa lastega. Foto: SCANPIX

Kuigi kogu aeg tundus, et aega on, on isadepäev nüüd järsku käes ja head ideed, mida isaga sel puhul ette võtta, pole ikka veel tulnud. Siin on viis viimase minuti ideed, mis hädast välja aitavad!

Minge rappa!

RMK matkarajad on alati soodne ja mõnus võimalus peresiseste tähtpäevade veetmiseks. Pakkige kaasa termos sooja teega, pirukad ja veel üht-teist meelepärast, ning võtke suund mõnusale matkarajale, kus võimalus mingil hetkel lõke üles teha ja väike talvine piknik pidada. Saab kindlasti meeleolukas päev. 

Pitsa- ja filmiõhtu

Isadepäev ei pea olema ülipidulik ja glamuurne. Laenutage mõni isa lemmikfilm, tellige õhtuks koju pitsavalik, ehitage diivanile mõnus perepesa ja tehke endale üks mõnus õhtu. 

Saatke isa minema

Võib-olla meeldiks isale kõige rohkem veeta hoopis üks pärastlõuna täitsa omaette ilma, et ta kellegagi suhtlema peaks? Saatke ta näiteks lähedalasuvasse spaasse veekeskusesse ja sauna lõõgastuma. Kui finants lubab ja vabu aegu on, lisage komplekti ka üks massaaž.

Käituge spontaanselt

Või minge hoopis kõik koos minema. Pakkige pere autosse ja võtke kõik koos suund mõnda spaasse ning tulge tagasi alles homme. Tehke talvine käik loomaaeda (ja pidage meeles, et loomaaed pole Eestis vaid Tallinnas, meeles tasub  pidada ka Elistvere loomaaeda ja kõiki miniloomaaedu üle riigi). Võtke ette ükskõik mida põnevat, mida te tavaliselt ei tee.

Laske isal endal otsustada

Küsige kohe praegu hoopis isalt endalt, mida ta päriselt kõige rohkem praegu teha tahaks. Käige omalt poolt välja variante, et tal otsustada aidata, aga tehke lõpuks ikka nii nagu tema soovib. Lõppude lõpuks on see tema päev, mis peaks minema tema tahtmist mööda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles